Busseig sota el gel

Aquest hivern, trenqueu el gel amb el busseig ...

Capta la bellesa d’aquest món de silenci i comparteix la dolçor de la seva intimitat. Submarinisme en un llac gelat, lliscant sota el gruix de gel, oblidant el temps, sent hipnotitzat per les bombolles d'aire que raspallen la superfície, aquesta és la promesa d'una immersió una mica irreal!

Els Pirineus catalans són un paradís per als aficionats als esports d’hivern: esquí de fons, esquí de muntanya, raquetes de neu, trineus, etc. Però, coneixes el busseig?
Jugant amb les nostres pors més primitives, constitueix un autèntic repte per a aquells que volen superar-se. Però no es limita a això! De fet, bussejar sota el gel és sobretot un moment pur de poesia.
Descobreix aquest món desconegut, tenyit de blau i verd i perforat de línies de llum. Aquesta experiència és com un moment atemporal, completament apart de la resta de vacances.
Al vostre ritme i acompanyat d’un professional de submarinisme, moveu entre 30 cm i 1,50 m de gel amb l’única preocupació: admireu el joc de llums que us ofereix.