Esquí de muntanya i nòrdic

Rastrejar la neu fresca ...

Un món de sensacions s’obre, des de la majestuositat de les muntanyes nevades fins a la puresa de la neu verge, allunyada de tots els rastres ...
Fes-ho tu ... atreveix-te a fer esquí!

Es practica excursions d'esquí ja que els homes que viuen a les regions del nord han de traslladar-se. L’esquí d’esquí és la forma més adequada de creuar la muntanya a l’hivern, els esquís a peu, de manera independent. L’esquí excursionista evoluciona sobre els massissos nevats, ja sigui lluny dels remuntadors d’esquí, o bé de l’estació en rutes marcades i segures per a tots aquells que desitgin descobrir aquesta activitat sense cap risc. Aquest esport de resistència requereix equipament específic segons la vostra pràctica i el vostre nivell. Esquís, pals, enquadernacions, sabates, per escalar, hi afegim una pell d’escalada (pell de pell). Pel que fa a l’enquadernació, és un sistema que manté el taló lliure que permet al peu funcionar sense problemes. L'amplada dels esquís dóna l'elevament a la neu quan traça la seva pista i les vores metàl·liques són útils per a la baixada.

Pics Perics, Carlit, Mortiers, Madres, Roc Blanc, són cims imprescindibles al Pirineu català. Tant si sou un expert com un principiant, us oferiran grans sorpreses!
Encara més: el refugi de Camporells, obert durant l'hivern, és un bon camp base per atacar un bon raid ...